woensdag 20 maart 2013

Cooking: Omelet (tomaat, feta, champignons, hüttenkäse, etc.)

Hallo lezers,

Vandaag weer een recept op mijn blog. Dit keer voor een heerlijk omelet. Een simpel receptje, maar heel lekker.


Ingrediënten:
- 2 eieren
- 1 flinke eetlepel hüttenkäse
- zout
- peper
- olijfolie
- 100 gram gemengde paddenstoelen of kastanjechampignons
- half teentje knoflook
- een takje verse tijm
- 50 gram gehalveerde cherry tomaatjes
- 50 gram feta in blokjes

Bereiding:
 Klop de eieren los met de hüttenkäse, zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Roerbak de paddenstoelen met de knoflook en de helft van de tijm. Voeg het eimengsel toe en laat de omelet in ongeveer 10 tot 15 minuten stollen.
Bestrooi de omelet dan met tomaatjes, feta en nog de overige tijm. Laat het nog even staan tot de omelet volledig gestold en goudbruin is.

Eventueel kun je ook nog uien en olijfjes toevoegen aan dit recept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten